Over ons


Raymond Koper (eigenaar van KoperOnline webwinkels, waar Vacuumzakkenspecialist onderdeel van is)
"Problemen zijn er om opgelost te worden"

Wat mag u van ons verwachten?
We proberen overal eerlijk te zijn, zowel in de productbeschrijvingen als op andere plaatsen op onze website. Doen wat je belooft, dat is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.
Natuurlijk gaat er ook bij ons wel eens wat mis, maar als dat gebeurt dan doen we er wel alles aan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Als iets echt niet kan dan zeggen we dat ook eerlijk.
We zijn zo persoonlijk betrokken dat wij er zelf last van hebben als dingen niet goed gaan. 
Als wij zelf een fout maken dan proberen we in ieder geval altijd tot een oplossing te komen met de klant. 

Hoe ontstaan?
Na de zomer van 2008 is Raymond (met partijhandel van zijn vader), samen met een groep studenten de webwinkel "goedkopereiskoffers" begonnen. Toen het schoolproject was afgerond is hij samen met zijn vrouw verder gegaan onder de naam Kofferstunter.nl.
We zijn op zoek gegaan naar de juiste groothandels om zo een uniek assortiment te kunnen aanbieden. Door iedere keer in te springen op vragen van klanten en ontwikkelingen op de markt is het assortiment in een snel tempo gegroeid.
Door die vragen van klanten is uiteindelijk ook begonnen met verkopen van vacuümzakken. Dit bleek zo een succes dat na enige tijd de webwinkel VacuumzakkenSpecialist en later ook VacuumzakOnline is gelanceerd. Eind 2019 hebben we de webshop van Vacuumzakken.nl over kunnen nemen. Met deze 3 webwinkels zijn we online momenteel marktleider in de verkoop van vacuümzakken dankzij een uniek aanbod van stevige vacuümzakken onder een eigen label. 
De logistiek is inmiddels uitbesteed aan een fulfillment bedrijf zodat de familie Koper zich volledig kan richten op de klantenservice en de inkoop van de beste Vacuümzakken! 

"Bedankt voor uw interesse en veel succes bij het maken van uw keuze."

Raymond Koper

 
Vacuumzakkenspecialist.nl is onderdeel van KoperOnline Webwinkels


Koper-Online in de Media interviews en kranten berichten:
 
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »