Aflevertijden

        
Onze vervoerder is PostNL

Levertijd Nederland/België: 
In de onderstaande schema's ziet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten, De betrouwbaarheid van dit schema is 98%. Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog ingepakt en over gedragen aan PostNL en normaal gesproken dus de volgende dag al afgeleverd (ook op zaterdag). Als u in het weekend besteld voor zondag 17:00 dan wordt uw bestelling maandag afgeleverd. 
U ontvangt de avond voor aflevering vóór 23:00 uur een e-mail met de Track & Trace gegevens. Wanneer u niet thuis bent op het moment van leveren wordt het pakket vaak bij de directe buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen.

 
Standaard schema voor Nederland en België
Besteld    Aflevering
Maandag Voor 22:00 uur     Dinsdag
Dinsdag Voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag Voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag     Voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag Voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag   Maandag
Zondag Voor 17:00 uur Maandag
Rondom (Nederlandse) feestdagen in kan dit schema anders zijn, omdat op die dagen niets wordt verzonden. Neem contact op met onze klantenservice voor de exacte afleverdag rondom de feestdagen.

Afhalen? 
Ophalen kan alleen nadat u besteld en betaald heeft. U kunt bestelling die op werkdagen worden gedaan ongeveer 2 uur later ophalen in Alphen aan den Rijn. Bestellingen kunnen tussen 14:30-17:30 en tussen 19:00- 21:00 uur worden opgehaald.

Het afhaaladres is:
Weaf Fulfilment
Energieweg 41
2404HE Alphen aan den Rijn
Dit is niet het retouradres, ons retouradres vindt u bij Retouren- en klachtenafhandeling

Verzendkosten:
Voor alle bestellingen die u bij ons plaatst, geldt dat u geen verzendkosten betaalt indien u voor minimaal € 35,- bestelt. Is het totaal bedrag van uw bestelling lager dan € 35,- dan betaalt u € 5,95 voor het verzenden van uw bestelling. Indien uw bestelling door de brievenbus past zullen we deze als brievenbuspakket versturen, voor bestellingen onder de € 35,- betaalt u dan gewoon € 5,95 voor het verpakken en verzenden. 

Bestelprocedure:
Op de volgende pagina vindt u een uitgebreide uitleg van de bestelprocedure

Vragen?
Bel onze klantenservice: 023-5736515 maandag t/m vrijdag 09:00-22:00
Of stuur een e-mail naar: [email protected]
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »