Review beleid Vacuumzakkenspecialist.nl

Waar komen onze (product) reviews vandaan. Door wie worden de reviews geplaats en hoe controleren wij de echtheid?

Wie kan een review plaatsen?
Voor de webwinkel reviews maken wij gebruik van Kiyoh. Zij hebben verschillende controle mechanisme om de echtheid van reviews te waarborgen. Alle klanten die bij onze webshop een bestelling hebben gedaan ontvangen een uitnodiging van Kiyoh. 

Voor de product reviews kan iedereen een review invoeren. Voordat deze geplaats worden moeten deze door ons worden goedgekeurd. Dit is om te voorkomen dat een robot of een concurrent, product reviews plaats die niet correct zijn.

Als bij een Kiyoh beoordeling een duidelijke verwijzing wordt gemaakt naar een product, dan kopiëren wij deze beoordeling vaak naar het desbetreffende product. Hierbij vermelden we dan altijd dat deze review afkomstig is van een Kiyoh beoordeling.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?
Wij doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om alleen echte reviews te laten plaatsen op onze webshop. De regels voor het plaatsen van reviews zijn in 2023 verscherpt waardoor wij er alles aan zullen doen om nep reviews te weren!

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaats?
Bij Kiyoh is het beleid dat alle reviews die afkomstig zijn van klanten altijd worden geplaats. Bij een negatieve review zit hier wel een vertraging op, zodat wij de kans hebben om met de klant in contact te treden. Na een x aantal dagen wordt de review dan alsnog geplaats. Voor product reviews geldt dat wij in het geval van negatieve reviews contact opnemen met de klant. Als het een klant van ons betreft zijn wij wettelijk verplicht de review te plaatsen!

Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst?
Er worden op onze webshop geen betaalde reviews geplaats.

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren?
Doorgaans worden alle reviews binnen 7 werkdagen zichtbaar op onze website.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?
Als er sprake is van ongepaste taal. Of als niet met zekerheid is vast te stellen dat de review afkomstig is van een echte klant.

Meer informatie over het beleid van Kiyoh vindt u hier: https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten/

 

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »