Professionele Vacuümzakken
Omdat we voor onze klanten de beste vacuümzakken willen aanbieden, laten we deze zelf maken. We hebben de beste producent gevonden voor het maken van vacuümzakken voor kleding. Omdat we volledig achter deze kwaliteit staan hebben we ons eigen merk hierop laten drukken!

De Pro vacuümzakken, zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in verschillende uitvoeringen. Bijna alle zakken zijn uitgerust met een speciaal ventiel systeem. Op dit ventiel kan naast een stofzuiger ook een pompje worden gebruikt voor het leegmaken van de vacuümzak. Het grote voordeel hiervan is, dat u de zakken ook vacuüm kunt zuigen op een plek waar u geen stofzuiger tot uw beschikking heeft.

Voor op reis hebben we daarom een speciaal pakket samengesteld met kleinere vacuümzakken in combinatie met een pompje. Zo kunt u uw bagage eenvoudig compacter maken door gebruik te maken van vacuümzakken. Daarnaast worden de kleinere vacuümzakken in combinatie met de vacuümpomp vaak gebruikt voor het opslaan van filament voor 3d printers.
Omdat het filament na verloop van tijd uitdroogt is het verstandig om de open rol in een vacuümzak te bewaren. 

Verder hebben we met de matras vacuümzak de grootst mogelijke vacuümzak in ons assortiment! In deze zak past vrijwel ieder éénpersoons matras, maar de zak kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld om een stapel grote tuinkussens in op te bergen.

Zoekt u een vacuümzak in een bepaalde maat of met een bepaald doel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken graag voor u of we die zakken kunnen laten maken!

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »