Vacuvita

Vacuvita, is een internationaal merk wat gevestigd is in Nederland. Alle producten van Vacuvita zijn enorm innovatief.

Vacuvita biedt verschillende vacuüm oplossingen om eten met behulp van Vacuüm te bewaren of met behulp van vacuüm te bereiden.

Zo zijn er verschillende opberg bakjes en zakjes te koop om voedsel onder vacuüm te bewaren. Hierdoor kan het voedsel veel langer bewaard worden en behoudt het zijn versheid. Voedsel kan tot wel 5x langer bewaard worden onder vacuüm.

Door onder vacuüm (sous-vide) te koken behaalt u dezelfde resultaten van een chef-kok. Het vlees behoud zijn sappen en smaak doordat het gelijkmatiger gaart en de sappen er niet uit kunnen. 

Ook voor het marineren van vlees heeft Vacuvita een unieke oplossing. Waardoor u volledig geautomatiseerd binnen korte tijd vlees door gebruik van vacuüm versnelt kunt marineren.

Zoekt u een product van Vacuvita wat u niet terug vindt op onze website, neem dan contact op met onze klantenservice. De kans is groot dat we het voor u kunnen bestellen!

Vacuvita
Lees meer

Vacuvita Home Base Complete Set 2.0 Wit

Vacuvita biedt de beste manier om voedsel vacuüm te bewaren en bereiden. Etenswaren als bijvoorbeeld brood, groente en vlees blijven vers en zullen hun knapperigheid behouden, tot vijf keer zo lang. De set is ook geschikt om sous-vide te koken en de home

Vacuvita Vacuumzakken Voedsel 28x25cm Medium [15 stuks]

Vacuvita biedt de beste manier om voedsel vacuüm te bewaren. Met deze herbruikbare voedsel vacuümzakken Medium kunt u voedsel tot wel 5x langer bewaren. De zakken zuigt u vacuüm met behulp van de Home base. De zakken zijn ook geschikt om sous-vide te koke

Vacuvita Vacuum Container Set Wit [4 stuks]

Met deze Vacuvita containerset Wit kunt u etenswaren zoals groente en fruit beter vers houden groenten zullen hun kapperigheid behouden, tot vijf keer zo lang. De containerset gebruikt u in combinatie met de Vacuvita home base! Dankzij een handige app, d

Vacuvita Vacuum Container Set Groen [4 stuks]

Met deze Vacuvita containerset Groen kunt u etenswaren zoals groente en fruit beter vers houden groenten zullen hun kapperigheid behouden, tot vijf keer zo lang. De containerset gebruikt u in combinatie met de Vacuvita home base!

Vacuvita Vacuumzakken Voedsel 35x25cm Large [15 stuks]

Vacuvita biedt de beste manier om voedsel vacuüm te bewaren. Met deze herbruikbare voedsel vacuümzakken Large kunt u voedsel tot wel 5x langer bewaren. De zakken zuigt u vacuüm met behulp van de Home base. De zakken zijn ook geschikt om sous-vide te koken

Vacuvita Vacuum Container Set Blauw [4 stuks]

Met deze Vacuvita containerset Wit kunt u etenswaren zoals groente en fruit beter vers houden groenten zullen hun kapperigheid behouden, tot vijf keer zo lang. De containerset gebruikt u in combinatie met de Vacuvita home base!

VacuumzakkenSpecialist | Vacuümzakken van de beste kwaliteit

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.1 van 10 gebaseerd op 931 reviews.
We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »
Powered by Lightspeed