Roll-up vacuumzakken voor op reis

Roll-up vacuümzakken

Met deze handige vacuümzakken kunt u kleding of ander textiel vacuüm opbergen door te de zak op te rollen. Dit is vooral ideaal voor als u op reis gaat en geen beschikking heeft over een stofzuiger. Aan de bovenkant kun je de zak vullen en afsluiten met een hersluitbare strip. Aan de onderkant van de zak zit een luchtuitlaat klep waardoor je de lucht naar buiten kunt duwen door te persen en te rollen. Onderaan deze pagina vindt je een video waarin dit gedemonstreerd wordt.

De vacuümzakken zijn steeds weer opnieuw te gebruiken zolang de zakken maar niet lek raken. Je kunt dus iets uit de vacuümzak halen en deze vervolgens weer vacuüm maken door te persen en te rollen. De roll-up vacuümzakken worden vaak gebruikt door backpackers omdat je veel ruimte kunt besparen met deze vacuümzakken. Verder zijn de zakken handig omdat je spullen die in een vacuümzak zitten droog blijven. Naast backpackers worden de zakken ook veel gebruikt voor de wintersport of door mensen die meer willen meenemen in hun koffer dan er eigenlijk in past.

Vacuümzakken voor op reis

Naast de rollup vacuümzakken worden de kleinere Pro vacuümzakken veel gebruikt voor op reis. Deze vacuümzakken kunnen namelijk eenvoudig vacuüm worden gezogen met behulp van een vacuümpompje die met de hand bediend kan worden. Zo kun je deze vacuümzakken eenvoudig vacuümzuigen zonder dat je hiervoor een stofzuiger nodig hebt. Het pompje is niet zo groot dus deze kun je prima meenemen op reis. Als je wel een stofzuiger tot je beschikking hebt (bijvoorbeeld thuis bij het inpakken voordat je op reis gaat) dan kun je de vacuümzakken ook gewoon met een stofzuiger vacuümzuigen. Zo kun je een hoop tijd besparen bij het vacuüm verpakken van je vakantie kleding.

Bekijk hier een video:
Vacuumzakken vacuümzuigen met een pomp
Roll-up vacuumzak vacumeren

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »