Vacuumzakken

Budget Pakket Vacuumzakken Home [Set 8 Zakken]
Met deze set van 8 zakken kunt u heel veel ruimte besparen bij het opbergen van kleding. Door middel...
€27,95
Beschikbaar

Budget Vacuumzak Medium 45X60 [Per Stuk]
De Budget vacuümzak 45x60 is ideaal om uw kleding fris te houden of meer in uw kast kwijt te kunnen...
€2,95
Niet beschikbaar

Budget Vacuumzak X-Large 80X100 [Per Stuk]
Grote vacuümzak 80x100cm om dekens en dekbedden op te bergen of meer in u kast kwijt te kunnen. Doo...
€4,95
Niet beschikbaar

Budget Vacuumzak X-Large 90X110 [Per Stuk]
Grote vacuümzak 90x110cm om dekens en dekbedden op te bergen of meer in u kast kwijt te kunnen. Doo...
€4,95
Niet beschikbaar

Budget Vacuumzak Roll-Up 60X80 [Per Stuk]
Deze grote roll-up vacuümzak 60x80cm is ideaal om meer in uw koffer kwijt te kunnen. Door te persen...
€2,95
Beschikbaar

Budget Pakket Vacuumzakken Home Medium [Set 12 Zakken]
Dankzij deze set van 12 vacuumzakken gaat u veel ruimte besparen bij het opbergen van beddengoed of ...
€24,95
Beschikbaar

Budget Vacuumzak Small 40X60 [Per Stuk]
Vacuumzak 40x60 is ideaal om uw kleding fris te houden of meer in uw kast kwijt te kunnen. Door het ...
€2,95
Beschikbaar

Budget Vacuumzak Large 60X100 [Per Stuk]
Vacuumzak 60x100 is ideaal om uw kleding fris te houden of meer in uw kast kwijt te kunnen. Door het...
€4,95
Beschikbaar

Vacuumzakken

In deze rubriek vindt u alle vacuumzakken voor kleding die wij in het assortiment hebben. Omdat onze vacuumzakken van zeer goede kwaliteit zijn worden de Pro vacuum Storage bags ook regelmatig gebruikt voor andere toepassingen. Maar het meest worden onze vacuumzakken door consumenten gebruikt voor het opbergen van kleding, dekbedden, kussens, beddengoed en tuinkussens.

In de subrubrieken van vacuumzakken kunt u kiezen voor de volgende categorieën:

Rollup vacuumzakken

Dit zijn vacuumzakken voor op reis, deze kunt u zonder hulp van een stofzuiger vacuüm krijgen. Dit doet u door de zak op te rollen en zo kunt u alle lucht uit de zak persen.

Vacuumzakken met ventiel

Deze vacuumzakken kunt u met behulp van een stofzuiger vacuumzuigen. Een deel van deze vacuumzakken kunt u ook met onze vacuumzakken pomp vacuumzuigen. Dit zijn de Pro Vacuumzakken, deze zakken hebben een ventiel die u zowel met een stofzuiger als met onze vacuumpomp kunt vacuumzuigen.

Vacuumzak voordeel pakketten

De voordeel pakketten hebben we gemaakt voor klanten die meerdere zakken nodig hebben. Door een pakket met vacuumzakken te bestellen kunt u extra voordelig meerdere maten vacuumzakken uit proberen. We hebben vacuumzak pakketten gemaakt voor thuis gebruik, maar ook pakketten met wat kleinere zakken en een pomp zodat u de zakken mee kunt nemen op reis. Wilt u meerdere losse zakken bestellen, dan kunt u bij een aantal zakken profiteren van onze staffelkortingen.

Grootverbruik Vacuümzakken

Tot slot hebben we een rubriek met grootverpakkingen vacuumzakken, speciaal voor klanten die grote aantallen nodig hebben. Zo kunt u onze beste vacuumzakken voordelig per doos bestellen. 

Vacuumpomp

In deze categorie vindt u de vacuümpompen die wij verkopen en alle zakken die geschikt zijn voor de hand vacuümpompjes.


Heeft u grote aantallen vacuumzakken nodig kijk dan eerst even naar de staffelprijzen die reeds zichtbaar zijn bij de meeste producten. Staat er geen staffel en/of heeft u meerdere dozen nodig, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan gaan we kijken of we een speciale prijs voor u kunnen maken.

Om langer plezier te hebben van de vacuümzakken die u bij ons koopt, adviseren we om voor het gebruik eerst de volgende pagina te raadplegen: Vacuumzakken blijven niet vacuum? Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd waar u op moet letten bij het gebruik van vacuümzakken. Verder staan er handige tips om ervoor te zorgen dat u langer plezier kunt beleven aan de gekochte vacuümzakken.

De beste vacuümzak is onze Pro vacuum storage bag, deze zakken zijn gemaakt van steviger materiaal en de zakken zijn uitgerust met het beste ventiel waardoor de vacuümzakken snel vacuüm gezogen kunnen worden en het ventiel de zak ook goed afsluit. Maar welke (maat) vacuumzakken kunt u nu het beste kopen? Door op de voorgaande link te klikken komt u op een pagina waarop we uitleggen welke soorten vacuümzakken er allemaal zijn. Maar ook wordt er uitgelegd hoe u kunt berekenen welke maat vacuumzak u nodig heeft. Ook wordt er iets uitgelegd over de verschillende materialen die gebruikt worden bij het maken van vacuümzakken. 

Als nog u vragen heeft over het gebruik van vacuumzakken of als u hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuze, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U mag ons ook altijd bellen of mailen als u een product zoekt maar dit niet kunt terug vinden op onze website. Als we genoeg vraag krijgen naar een bepaald product of naar een bepaalde maat vacuumzakken dan zullen we zeker overwegen om het product te laten maken en op te nemen in ons assortiment.


 

We willen graag cookies plaatsen, gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie »